Made by chefs
Thyme Street Cuisine & Cocktails
| Serving kick-ass food since 2022.

Tim

Meet our chefs

Nenad Atanasković

Kitchen Operation Manager

Inovativni šef Nenad, čije kulinarsko putovanje vodi od prestižnih hodnika kulinarske škole „Le Cordon Bleu“ u Londonu do živopisnih kuhinja u Dubaiju i Velikoj Britaniji, pre nego što se vratio u Srbiju da ostavi svoj pečat na lokalnoj kulinarskoj sceni. Naoružan izuzetnim obrazovanjem iz jedne od najboljih kulinarskih škola na svetu, šef Nenad je usavršavao svoje veštine pod vođstvom poznatih učitelja, upijajući znanje i usavršavajući svoje veštine.

Uprkos impresivnim referencama, on ostaje skroman, pristupajući svojoj veštini sa prizemnim stavom koji prikriva njegov izuzetan talenat. Sa iskrenom strašću prema svom zanatu, on prihvata svaki izazov u kuhinja, sa entuzijazmom.

Nenadovo bogato iskustvo i stručnosti kao glavnog kuvara u različitim objektima donosi jedinstvenu mešavinu poznatog i neočekivanog u njegovim jelima, odajući počast globalnim uticajima, pritom obraćajući pažnju na lokalno. Kao krunu karijere pored Thyme-a ističe u izboru za sudiju prestižnog svetskog kulinarskog „show“-a MASTERCHEF.

Nikola Rosić

Head of Development

Predstavljamo našeg talentovanog šefa, Nikolu, koji unosi momenat kulinarske strategije u naš tim. Sa iskustvom iz poznatih Michelin-ovih restorana u Norveškoj i nekih od najboljih restorana u Srbiji, Nikola se afirmisao kao pravi lider i rukovodilac razvoja u našoj platformi.

Sa urođenom sposobnošću da obične sastojke pretvori u gastronomske kreacije, Nikolina stručnost seže dalje od tradicionalnih postavki restorana. Njegova strast prema kuvanju je nepokolebljiva, a međunarodno iskustvo i izloženost različitim kulinarskim tradicijama su probudile duboko poštovanje prema fuziji i uličnoj kuhinji.

Ono što ga zaista izdvaja je pristupačnost, uz odlučnost u kuhinji. Crpeći iz godina iskustva, on uliva poverenje drugima, neguje njihove kulinarske talente i pomaže im da dosegnu nove visine. Njegova posvećenost obrazovanju i razvoju mladih talenata svedoči o njegovom nepokolebljivom predanju kuvarskoj profesiji.

Lazar Svrkota

Chef de Cuisine

Šef kuhinje Lazar istinski je zvezda u usponu, a njegovo putovanje nešto je što inspiriše. Započinje u hotelu „Square Nine“ nakon završene formalne edukacije. Tada se potpuno posvetio svetu moderne kuhinje i „fine“ gastronomije, postavljajući temelje svoje kulinarske veštine. Uskoro je otkrio pravi značaj strasti prema svom zanatu. Uprkos izazovima dugih sati provedenih u kuhinji, intenzivnom pritisku i visokim očekivanjima, usvojio je mantru „pritiskom se stvaraju dijamanti“.

Put se nastavlja u hotelu „Radisson Collection“, gde je stekao dragoceno iskustvo o važnosti timskog rada i pozitivnog radnog okruženja. Lazar je shvatio da veliko srce jednako je važno kao i kulinarsko umeće kako bi postao izuzetan šef, a zatim put sledi u uticajni restoran Klub Književnika, od nedavno sa preporukom Michelin-a.

Lazar sanja o edukovanju narednih generacija kuvara. Njegova želja je raditi sa mladim zaljubljenicima u kulinarstvo, oblikujući ih u vrhunske profesionalce. Osim toga, trudi se da podigne kulinarske standarde u našoj zemlji, sa dugoročnom vizijom osnivanja sopstvene kulinarske škole. Šef kuhinje Lazar personifikuje savršen spoj strasti, discipline i velikodušnog duha. Njegovo kulinarsko umeće zauzima centralno mesto, obećavajući gastronomsko iskustvo.

Krsta Simović

Head Chef

Od ranog detinjstva, Krsta pokazuje posebnu naklonost prema kulinarstvu koju je razvio kroz visoko obrazovanje u gastronomiji, ali posebno kroz 10 godina iskustva sticanog u dobro poznatim beogradskim restoranima na kuvarskim i šefovskim pozicijama.

Konstantan razvoj njegovih veština u svim kulinarskim sekcijama naveo ga je da shvati da najveću inspiraciju pronalazi u svetu ulične hrane, jer mu to omogućava da kombinuje ukuse različitih svetskih kuhinja.

2022. godine, sa Nenadom i Nikolom, osniva „Thyme“ – mesto koje svedoči o njegovom pravom talentu i posvećenosti pripremi svakog jela. Isitiče i podvlači da teži stalnom usavršavanju na profesionalnom nivou i savladavanju novih tehnika i kombinacija ukusa.

Career

Želiš postati deo Thyme street cuisine tima?

Ako si kreativan i motivisan, pridruži nam se u "Thyme"-u, gde se tvoja strast ceni, prepoznaje i susreće sa prilikom izgradnje karijere i koncepta sa nama. Hajde da zajedno stvaramo sjajne kulinarske priče!

Recenzije

Pridružite se grupi naših zadovoljnih posetilaca

Planirate da nas posetite? Pogledajte šta naši gosti misle o atmosferi, uslugama i, najvažnije, hrani koju nudimo u Thyme Street Cuisine.

Tamara BućkovićTamara Bućković
23:05 22 Jan 24
Одличан ресторан!! Препоручено - крокети а ла болоњез, лепиња са хрскавом пилетином и смасх бургер. Атмосфера је лепа, као и особље. Све препоруке.
Jovan VlahovicJovan Vlahovic
14:42 22 Jan 24
Angelos TAngelos T
19:35 21 Jan 24
Лепо место и добра услуга. Храна је изнад просека, али се не би описали као невероватна. Порције су прилично мале с обзиром на цену, посебно главна јела.
Nenad SrdićNenad Srdić
11:16 21 Jan 24
Одлична храна, пиће и услуга. Унутрашњост је јединствена. Хајде!
Sofija MladenovicSofija Mladenovic
21:45 20 Jan 24
Jelena JovanovicJelena Jovanovic
01:22 19 Jan 24
Место је пространо и романтично. С обзиром на то да нисмо имали резервацију, добили смо прилично добро место за седење. Нисмо били превише гладни, па смо узимали мале залогаје, само да имамо нешто да пратимо пиће. Мени је необично и занимљиво, а оно што смо јели је било лепо и укусно.Лепо сервирано, одлична услуга, веома љубазно особље. Све у свему, вреди доћи
Suncokreta NeboSuncokreta Nebo
09:42 17 Jan 24
Незачињен бургер и бајат дезерт. Цена не одговара квалитету.
Istok VukadinovicIstok Vukadinovic
16:23 13 Jan 24
Да може бити 6 звездица, дао бих му 6. Изванредна атмосфера, пријатно особље, одлична храна. Пробали смо много различитих ствари и све је било без грешке. Ресторан је углавном непушачки, једини бар је непушачки, искрено не видим поенту, било би лепше да је све непушачко, али и поред тога ресторан је међу 3 најбоља. био сам у Београду.
Nea DjordjevicNea Djordjevic
23:11 15 Dec 23
Неки радници сматрају да у ресторану није дозвољено пружање пажње у потпуно умереним количинама.Атмосфера је била углавном одлична, али после тог непријатног коментара...Храна и пиће су били одлични (није прецизирано шта је љуто, то је једини пример)
MM
22:03 15 Dec 23
Не сећам се да сам скоро оволико уживао у сваком залогају, од предјела до десерта! 100/10 ⭐
Најбољи Рамен икада!!Десерт је био мех, каже моја дебојка. Не мислим тако. Било је 8,5/10. Мало је мрзовољна, знаш...Имали смо и живу музику.
Anna ChernikovaAnna Chernikova
08:51 13 Dec 23
Погодна локација - сам центар. Прелеп ентеријер. Веома љубазни конобари. Није задимљено, јер постоји добра вентилација. Јеловник је занимљив, азијски, али прилагођен локалним укусима. Били смо велика група, наручили смо много различитих јела, сви су имали укусну храну.
Mirjan StojanovićMirjan Stojanović
09:25 12 Dec 23
Igor BasaIgor Basa
22:14 12 Nov 23
Особље зна шта прича и увек дају добре препоруке. Све похвале.
Predrag PPredrag P
21:51 06 Nov 23
Леп нови бистро простор у центру града, добро осмишљен са неопходним завршним детаљима. Интересантан избор јела: буррата - не разумем шаргарепу сервирану са буратом, ђоза је одлична, само пазите да месо у пуњењу буде више исецкано и растресито а не на комаде, купус КСО је занимљив али треба да се игра са, купус као главно јело је укусан за многе кулије и са мисо преливом, свињски стомак и јагњетина укусни али сервирани на хладним тањирима брзо се охладе... љубазно особље... велики минус је потпуни недостатак бао банова које рекламирају као једно од својих препознатљивих јела...
Milos VasiljevicMilos Vasiljevic
10:32 13 Oct 23
Дефинитивно најзанимљивији концепт хране у Београду, налази се у самом центру града, веома лепо уређен ресторан. Што се тиче хране, препоручујем буквално све.За почетак сам узео пржени козји сир са орасима и медом и одличан је. Као главно јело препоручујем говедину оссо буцо која долази са пет различитих прилога, месо је укусно и буквално се распада. Што се тиче пљескавица, пробала сам путер са тартуфима и пецорино и одлични су, а што се тиче Бао лепиња, све су добре, али мој омиљени је Бао са глазираним ребрима. Такође бих истакао кромпир са пармезаном и уљем од тартуфа.Велики избор коктела, пробао сам неколико и препоручујем их.Особље веома пријатно.
Anastasija VasovićAnastasija Vasović
17:53 02 Oct 23
Најбољи бургери у граду!!
js_loader