Tim
Meet our chefs
Meet our chefs
Kitchen Operation Manager
Inovativni šef Nenad, čije kulinarsko putovanje vodi od prestižnih hodnika kulinarske škole „Le Cordon Bleu“ u Londonu do živopisnih kuhinja u Dubaiju i Velikoj Britaniji, pre nego što se vratio u Srbiju da ostavi svoj pečat na lokalnoj kulinarskoj sceni. Naoružan izuzetnim obrazovanjem iz jedne od najboljih kulinarskih škola na svetu, šef Nenad je usavršavao svoje veštine pod vođstvom poznatih učitelja, upijajući znanje i usavršavajući svoje veštine.
Uprkos impresivnim referencama, on ostaje skroman, pristupajući svojoj veštini sa prizemnim stavom koji prikriva njegov izuzetan talenat. Sa iskrenom strašću prema svom zanatu, on prihvata svaki izazov u kuhinja, sa entuzijazmom.
Nenadovo bogato iskustvo i stručnosti kao glavnog kuvara u različitim objektima donosi jedinstvenu mešavinu poznatog i neočekivanog u njegovim jelima, odajući počast globalnim uticajima, pritom obraćajući pažnju na lokalno. Kao krunu karijere pored Thyme-a ističe u izboru za sudiju prestižnog svetskog kulinarskog „show“-a MASTERCHEF.
Head of Development
Predstavljamo našeg talentovanog šefa, Nikolu, koji unosi momenat kulinarske strategije u naš tim. Sa iskustvom iz poznatih Michelin-ovih restorana u Norveškoj i nekih od najboljih restorana u Srbiji, Nikola se afirmisao kao pravi lider i rukovodilac razvoja u našoj platformi.
Sa urođenom sposobnošću da obične sastojke pretvori u gastronomske kreacije, Nikolina stručnost seže dalje od tradicionalnih postavki restorana. Njegova strast prema kuvanju je nepokolebljiva, a međunarodno iskustvo i izloženost različitim kulinarskim tradicijama su probudile duboko poštovanje prema fuziji i uličnoj kuhinji.
Ono što ga zaista izdvaja je pristupačnost, uz odlučnost u kuhinji. Crpeći iz godina iskustva, on uliva poverenje drugima, neguje njihove kulinarske talente i pomaže im da dosegnu nove visine. Njegova posvećenost obrazovanju i razvoju mladih talenata svedoči o njegovom nepokolebljivom predanju kuvarskoj profesiji.
Chef de Cuisine
Šef kuhinje Lazar istinski je zvezda u usponu, a njegovo putovanje nešto je što inspiriše. Započinje u hotelu „Square Nine“ nakon završene formalne edukacije. Tada se potpuno posvetio svetu moderne kuhinje i „fine“ gastronomije, postavljajući temelje svoje kulinarske veštine. Uskoro je otkrio pravi značaj strasti prema svom zanatu. Uprkos izazovima dugih sati provedenih u kuhinji, intenzivnom pritisku i visokim očekivanjima, usvojio je mantru „pritiskom se stvaraju dijamanti“.
Put se nastavlja u hotelu „Radisson Collection“, gde je stekao dragoceno iskustvo o važnosti timskog rada i pozitivnog radnog okruženja. Lazar je shvatio da veliko srce jednako je važno kao i kulinarsko umeće kako bi postao izuzetan šef, a zatim put sledi u uticajni restoran Klub Književnika, od nedavno sa preporukom Michelin-a.
Lazar sanja o edukovanju narednih generacija kuvara. Njegova želja je raditi sa mladim zaljubljenicima u kulinarstvo, oblikujući ih u vrhunske profesionalce. Osim toga, trudi se da podigne kulinarske standarde u našoj zemlji, sa dugoročnom vizijom osnivanja sopstvene kulinarske škole. Šef kuhinje Lazar personifikuje savršen spoj strasti, discipline i velikodušnog duha. Njegovo kulinarsko umeće zauzima centralno mesto, obećavajući gastronomsko iskustvo.
Head Chef
Od ranog detinjstva, Krsta pokazuje posebnu naklonost prema kulinarstvu koju je razvio kroz visoko obrazovanje u gastronomiji, ali posebno kroz 10 godina iskustva sticanog u dobro poznatim beogradskim restoranima na kuvarskim i šefovskim pozicijama.
Konstantan razvoj njegovih veština u svim kulinarskim sekcijama naveo ga je da shvati da najveću inspiraciju pronalazi u svetu ulične hrane, jer mu to omogućava da kombinuje ukuse različitih svetskih kuhinja.
2022. godine, sa Nenadom i Nikolom, osniva „Thyme“ – mesto koje svedoči o njegovom pravom talentu i posvećenosti pripremi svakog jela. Isitiče i podvlači da teži stalnom usavršavanju na profesionalnom nivou i savladavanju novih tehnika i kombinacija ukusa.
Career
Ako si kreativan i motivisan, pridruži nam se u "Thyme"-u, gde se tvoja strast ceni, prepoznaje i susreće sa prilikom izgradnje karijere i koncepta sa nama. Hajde da zajedno stvaramo sjajne kulinarske priče!
Recenzije
Planirate da nas posetite? Pogledajte šta naši gosti misle o atmosferi, uslugama i, najvažnije, hrani koju nudimo u Thyme Street Cuisine.