Made by chefs
Thyme Street Cuisine & Cocktails
| Serving kick-ass food since 2022.

Contact

Get in touch

Opening hours

Monday – Sunday: 09:00h – 00:00h (23:00h kitchen)

Testimonials

Join the group of our satisfied customers

Thinking about visiting us? Check out what our customers think about the atmosphere, our service, and most importantly, the food we serve in Thyme Street Cuisine.

Tamara BućkovićTamara Bućković
23:05 22 Jan 24
Одличан ресторан!! Препоручено - крокети а ла болоњез, лепиња са хрскавом пилетином и смасх бургер. Атмосфера је лепа, као и особље. Све препоруке.
Jovan VlahovicJovan Vlahovic
14:42 22 Jan 24
Angelos TAngelos T
19:35 21 Jan 24
Лепо место и добра услуга. Храна је изнад просека, али се не би описали као невероватна. Порције су прилично мале с обзиром на цену, посебно главна јела.
Nenad SrdićNenad Srdić
11:16 21 Jan 24
Одлична храна, пиће и услуга. Унутрашњост је јединствена. Хајде!
Sofija MladenovicSofija Mladenovic
21:45 20 Jan 24
Jelena JovanovicJelena Jovanovic
01:22 19 Jan 24
Место је пространо и романтично. С обзиром на то да нисмо имали резервацију, добили смо прилично добро место за седење. Нисмо били превише гладни, па смо узимали мале залогаје, само да имамо нешто да пратимо пиће. Мени је необично и занимљиво, а оно што смо јели је било лепо и укусно.Лепо сервирано, одлична услуга, веома љубазно особље. Све у свему, вреди доћи
Suncokreta NeboSuncokreta Nebo
09:42 17 Jan 24
Незачињен бургер и бајат дезерт. Цена не одговара квалитету.
Istok VukadinovicIstok Vukadinovic
16:23 13 Jan 24
Да може бити 6 звездица, дао бих му 6. Изванредна атмосфера, пријатно особље, одлична храна. Пробали смо много различитих ствари и све је било без грешке. Ресторан је углавном непушачки, једини бар је непушачки, искрено не видим поенту, било би лепше да је све непушачко, али и поред тога ресторан је међу 3 најбоља. био сам у Београду.
Nea DjordjevicNea Djordjevic
23:11 15 Dec 23
Неки радници сматрају да у ресторану није дозвољено пружање пажње у потпуно умереним количинама.Атмосфера је била углавном одлична, али после тог непријатног коментара...Храна и пиће су били одлични (није прецизирано шта је љуто, то је једини пример)
MM
22:03 15 Dec 23
Не сећам се да сам скоро оволико уживао у сваком залогају, од предјела до десерта! 100/10 ⭐
Најбољи Рамен икада!!Десерт је био мех, каже моја дебојка. Не мислим тако. Било је 8,5/10. Мало је мрзовољна, знаш...Имали смо и живу музику.
Anna ChernikovaAnna Chernikova
08:51 13 Dec 23
Погодна локација - сам центар. Прелеп ентеријер. Веома љубазни конобари. Није задимљено, јер постоји добра вентилација. Јеловник је занимљив, азијски, али прилагођен локалним укусима. Били смо велика група, наручили смо много различитих јела, сви су имали укусну храну.
Mirjan StojanovićMirjan Stojanović
09:25 12 Dec 23
Igor BasaIgor Basa
22:14 12 Nov 23
Особље зна шта прича и увек дају добре препоруке. Све похвале.
Predrag PPredrag P
21:51 06 Nov 23
Леп нови бистро простор у центру града, добро осмишљен са неопходним завршним детаљима. Интересантан избор јела: буррата - не разумем шаргарепу сервирану са буратом, ђоза је одлична, само пазите да месо у пуњењу буде више исецкано и растресито а не на комаде, купус КСО је занимљив али треба да се игра са, купус као главно јело је укусан за многе кулије и са мисо преливом, свињски стомак и јагњетина укусни али сервирани на хладним тањирима брзо се охладе... љубазно особље... велики минус је потпуни недостатак бао банова које рекламирају као једно од својих препознатљивих јела...
Milos VasiljevicMilos Vasiljevic
10:32 13 Oct 23
Дефинитивно најзанимљивији концепт хране у Београду, налази се у самом центру града, веома лепо уређен ресторан. Што се тиче хране, препоручујем буквално све.За почетак сам узео пржени козји сир са орасима и медом и одличан је. Као главно јело препоручујем говедину оссо буцо која долази са пет различитих прилога, месо је укусно и буквално се распада. Што се тиче пљескавица, пробала сам путер са тартуфима и пецорино и одлични су, а што се тиче Бао лепиња, све су добре, али мој омиљени је Бао са глазираним ребрима. Такође бих истакао кромпир са пармезаном и уљем од тартуфа.Велики избор коктела, пробао сам неколико и препоручујем их.Особље веома пријатно.
Anastasija VasovićAnastasija Vasović
17:53 02 Oct 23
Најбољи бургери у граду!!
js_loader