Made by chefs
Thyme Street Cuisine & Cocktails
| Serving kick-ass food since 2022.

Tim

Meet our chefs

Krsta Simović

Head Chef

Od ranog detinjstva, Krsta pokazuje posebnu naklonost prema kulinarstvu koju je razvio kroz visoko obrazovanje u gastronomiji, ali posebno kroz 10 godina iskustva sticanog u dobro poznatim beogradskim restoranima na kuvarskim i šefovskim pozicijama.

Konstantan razvoj njegovih veština u svim kulinarskim sekcijama naveo ga je da shvati da najveću inspiraciju pronalazi u svetu ulične hrane, jer mu to omogućava da kombinuje ukuse različitih svetskih kuhinja.

2022. godine, sa Nenadom i Nikolom, osniva „Thyme“ – mesto koje svedoči o njegovom pravom talentu i posvećenosti pripremi svakog jela. Isitiče i podvlači da teži stalnom usavršavanju na profesionalnom nivou i savladavanju novih tehnika i kombinacija ukusa.

Nikola Rosić

Head of Development

Predstavljamo našeg talentovanog šefa, Nikolu, koji unosi momenat kulinarske strategije u naš tim. Sa iskustvom iz poznatih Michelin-ovih restorana u Norveškoj i nekih od najboljih restorana u Srbiji, Nikola se afirmisao kao pravi lider i rukovodilac razvoja u našoj platformi.

Sa urođenom sposobnošću da obične sastojke pretvori u gastronomske kreacije, Nikolina stručnost seže dalje od tradicionalnih postavki restorana. Njegova strast prema kuvanju je nepokolebljiva, a međunarodno iskustvo i izloženost različitim kulinarskim tradicijama su probudile duboko poštovanje prema fuziji i uličnoj kuhinji.

Ono što ga zaista izdvaja je pristupačnost, uz odlučnost u kuhinji. Crpeći iz godina iskustva, on uliva poverenje drugima, neguje njihove kulinarske talente i pomaže im da dosegnu nove visine. Njegova posvećenost obrazovanju i razvoju mladih talenata svedoči o njegovom nepokolebljivom predanju kuvarskoj profesiji.

Nenad Atanasković

Kitchen Operation Manager

Inovativni šef Nenad, čije kulinarsko putovanje vodi od prestižnih hodnika kulinarske škole „Le Cordon Bleu“ u Londonu do živopisnih kuhinja u Dubaiju i Velikoj Britaniji, pre nego što se vratio u Srbiju da ostavi svoj pečat na lokalnoj kulinarskoj sceni. Naoružan izuzetnim obrazovanjem iz jedne od najboljih kulinarskih škola na svetu, šef Nenad je usavršavao svoje veštine pod vođstvom poznatih učitelja, upijajući znanje i usavršavajući svoje veštine.

Uprkos impresivnim referencama, on ostaje skroman, pristupajući svojoj veštini sa prizemnim stavom koji prikriva njegov izuzetan talenat. Sa iskrenom strašću prema svom zanatu, on prihvata svaki izazov u kuhinja, sa entuzijazmom.

Nenadovo bogato iskustvo i stručnosti kao glavnog kuvara u različitim objektima donosi jedinstvenu mešavinu poznatog i neočekivanog u njegovim jelima, odajući počast globalnim uticajima, pritom obraćajući pažnju na lokalno. Kao krunu karijere pored Thyme-a ističe u izboru za sudiju prestižnog svetskog kulinarskog „show“-a MASTERCHEF.

Karijera

Želiš postati deo Thyme street food tima?

Ako si kreativan i motivisan, pridruži nam se u "Thyme"-u, gde se tvoja strast ceni, prepoznaje i susreće sa prilikom izgradnje karijere i koncepta sa nama. Hajde da zajedno stvaramo sjajne kulinarske priče!

Recenzije

Pridružite se grupi naših zadovoljnih posetilaca

Planirate da nas posetite? Pogledajte šta naši gosti misle o atmosferi, uslugama i, najvažnije, hrani koju nudimo u Thyme Street Food.

Mladen MiricMladen Miric
15:16 21 Jan 24
Мала зграда, цене мало веће
Mirjana StojanovicMirjana Stojanovic
18:51 20 Jan 24
Marko MaksimovicMarko Maksimovic
15:38 20 Jan 24
Сјајан концепт ресторана / брзе хране. Леп избор хамбургера, сендвича/тортиља као и разних домаћих специјалитета (споро печена јагњетина). Одлично куцање. Унутрашњи простор је мали, укупно 15 места. Услуга је на одличном нивоу. Могуће је и плаћање картицама. Резервације се не прихватају. Цене су ок, сасвим пристојне. За сваку препоруку!
Aleksa GavrilovicAleksa Gavrilovic
13:13 19 Jan 24
Luna AndricLuna Andric
17:55 22 Oct 23
Одлична и укусна храна, презентација оброка🔟
Nikola NikolicNikola Nikolic
18:57 16 Oct 23
Ова храна је нешто најближе идеалном!Сочно, савршено сложени укуси. Уметност
Храна је ок,само су укуси мало превише помешани,конкретно зачини,превише зачина после оброка мучи стомак. Атмосвера двојка због маленог простора и збијености са људима 😉😃
Баш лепо освежење у мору брзе хране, ово је неки нови ниво! Само тако наставите!
АЗАЗ
13:07 16 May 23
Врхунски припремљена храна, веома сочна, одлично искомбиновани састојцу, заиста за сваку похвалу. Услуга перфектна, одлично познавање менија и састојака хране, давање корисних препорука. Сам локал је веома мали, али фини уређен и пријатан за седење, уколико има места.Овај локал има моју препоруку.
Gajilesku CevijanGajilesku Cevijan
19:20 25 Mar 23
Храна, квалитет услуге на највишем могућем нивоу, новитети, све на врхунском нивоу - Чиста петица!
Miroslav PribilovicMiroslav Pribilovic
11:18 21 Mar 23
Врхунска храна, разумне цене, занимљив мени. Доста је мало место, свега 3-4 стола па имајте то у виду ако желите да седите.
Aljosa SpremoAljosa Spremo
22:15 28 Dec 22
Невиђена клопа. Цепкана јага на прелепом дресингу, прсте сам полизао. Немојте замерити на ћирилици, али ово је понос града, па мора и наше писмо. Странци нека га преведу. Цео угођај је за причу. Пробајте обавезно!!!
js_loader